Rekonstrukce prsou v Dubaji

rekonstrukce prsu cena dubai 1
Napsal Maria

Rekonstrukce prsu v Dubaji je chirurgický zákrok, který se obvykle provádí u žen po mastektomii nebo lumpektomii po rakovině prsu s cílem obnovit přirozený vzhled prsu nebo bradavky.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o rekonstrukci prsu v Dubaji a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Cena rekonstrukce prsu v Dubaji

Průměrná cena rekonstrukce prsu v Dubaji je 6 200 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 5400 do 7000 eur.

ZákrokCena Dubaj
Rekonstrukce prsu6200 €

Co je rekonstrukce prsu?

Rakovina prsu je onemocnění, které každoročně postihne tisíce žen. U některých ji lze léčit chemoterapií bez chirurgického zákroku, ale u jiných je v závislosti na závažnosti onemocnění část nebo celý prs chirurgicky odstraněn. Porazit rakovinu je velkým vítězstvím pro každého, kdo touto nemocí trpí. Bohužel na některé ženy může vyhlídka na život bez prsu (prsou) působit jinak. Zde jsou některé z negativních účinků:

  • Neustálý smutek, smutek nebo dokonce úzkost.
  • Může se změnit stav vztahů
  • Může se změnit intimita.
  • Ztráta sebeúcty a sebedůvěry.

Rekonstrukce prsu v Dubaji je chirurgický zákrok, který se obvykle provádí u žen po mastektomii nebo lumpektomii po rakovině prsu s cílem obnovit přirozeně vypadající prsa nebo bradavky.

Možnosti techniky rekonstrukce prsu

Rekonstrukce prsu v Dubaji není kosmetický zákrok, ale rekonstrukční chirurgický zákrok. Existují různé techniky rekonstrukce prsu, včetně následujících:

  • Implantáty: Chirurg roztáhne kůži pomocí tkáňového expandéru, který je umístěn uvnitř prsu, a poté je do něj v týdenních intervalech až po dobu deseti týdnů vkládán fyziologický roztok nebo silikonový gel. Seance jsou většinou bolestivé, ale konečný výsledek je uspokojivý.
  • Zákrok s tkáňovým lalokem (autologní) : Při této technice rekonstrukce prsou chirurg použije k vytvoření kopečku odebraného buď z břicha, stehen, zad nebo hýždí vlastní tkáň pacientky.
  • Bradavka-šprcka : Při této technice může chirurg rekonstruovat prs s použitím zachované okolní kůže a bradavky z vašeho vlastního prsu po mastektomii.

Postup rekonstrukce prsu v DUbai

a) Konzultace

První fází zákroku rekonstrukce prsu je podrobná konzultace a vyšetření na klinice s naším kvalifikovaným plastickým chirurgem, aby byl stanoven plán šitý na míru každé kandidátce.

b) Operace

Druhým krokem je naplánování operace rekonstrukce prsu u vysoce kvalifikovaného a zkušeného plastického chirurga, který je odborníkem na rekonstrukci prsu a další chirurgické zákroky v oblasti prsu. Před operací je každá pacientka vyšetřena, aby bylo zajištěno, že může operaci bezpečně podstoupit. Toto vyšetření zahrnuje předestetickou konzultaci, krevní testy a zajišťuje, že pacientka je ideální kandidátkou na zákrok rekonstrukce prsu.

Zákrok rekonstrukce prsu zahrnuje přípravu, která může trvat až dvě hodiny, přičemž samotná rekonstrukce trvá až šest hodin v lokální anestezii kombinované s nitrožilní sedací.

Zákrok s tkáňovým lalokem slouží k rekonstrukci prsu (prsů) vytvořením kopečku odebraného z vlastní tkáně pacientky, a to buď ze zad, stehen, břicha nebo hýždí. Přemístěná tkáň je někdy připojena k přívodu krve v blízkosti nového místa. Odběr tkáně ze zad se nazývá latissimus dorsi flap, zatímco tkáň z břicha se nazývá tram flap.

Postup rekonstrukce prsou v Dubaji pomocí implantátu zahrnuje roztažení kůže pomocí tkáňového expandéru a následné vložení fyziologického roztoku (slané vody) nebo silikonového gelu. Požadovaný objem se do tkáňového expandéru naplní při každém sezení, kterého se zúčastníte.

Operace rekonstrukce prsou se provádí na nemocničním operačním sále a pacientka obvykle po operaci stráví jednu noc v nemocnici, aby se zotavila. V případě potřeby zde může strávit i delší dobu.

Odborný plastický chirurg doprovází pacientku po celou dobu rekonvalescence a hojení prostřednictvím plánovaných kontrol.

c) Rekonvalescence

Dvě až tři hodiny po operaci je pacientka převezena na nemocniční oddělení, kde bude sledována po dobu 24 hodin nebo déle. Prvních několik dní bude pociťovat bolest a nepříjemné pocity, proto budou během pobytu v nemocnici doporučeny léky proti bolesti.

Nebude se doporučovat intenzivní činnost, ale rukama se může mírně pohybovat. Jeden den po operaci může pacient začít sedět a druhý den se může pokusit pomalu chodit. Lékař Vás propustí, až Vás uzná za schopného/schopnou.

Po dobu přibližně 4 týdnů nebo déle bude muset pacient obvykle několikrát po operaci navštívit kliniku, aby se sledoval proces hojení.

Opatření, která je třeba dodržovat

Přestože zákrok rekonstrukce prsu může být jednoduchý, je důležité, aby byla stanovena správná úroveň zákroku nebo léčby a aby zákrok, ať už minimálně invazivní nebo invazivní, provedl kvalifikovaný, certifikovaný plastický chirurg. Potenciální kandidátka musí splňovat určitá kritéria, aby byla pro zákrok způsobilá, a musí mít:

  • Mít realistická očekávání ohledně očekávaných výsledků.
  • Být v dobrém fyzickém i psychickém stavu.
  • Nemít žádné jiné zdravotní problémy nebo onemocnění, které by mohly narušit rekonvalescenci.
  • Být schopen vydržet zákrok

Proč rekonstrukce prsu?

Hlavní výhodou rekonstrukce prsu je, že rekonstruuje tvar prsu. Protože každý člověk je jiný, mohou se výsledky očekávané od operace rekonstrukce prsu u jednotlivých osob lišit, ale mezi výhody obecně patří:

  • Vytvoření pocitu pohody a klidu.
  • Obnovení intimity.
  • Obnovení sebedůvěry a sebeúcty.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️