Hrudní implantáty v Tunisku

cena prsní implantáty tunisie pas chere 1
Napsal William

Vše, co potřebujete vědět o prsních implantátech v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšné prsní implantáty v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o prsních implantátech v Tunisku a pomůže vám objednat se k operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena prsních implantátů v Tunisku

Průměrná cena prsních implantátů v Tunisku je 2 700 EUR. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 3 hodiny. Délka pobytu v nemocnici je 7 dní a pobyt v nemocnici je 1 noc. Cena zahrnuje anestezii, operaci a léky. Konečný výsledek je viditelný do 1 měsíce.

PostupCena Tunisko
Hrudní implantáty2700 €

Operace zvětšení prsních sval ů: operace určená ke zvětšení objemu a tvaru prsních svalů s cílem dodat postavě atletičtější vzhled.

Co operace zvětšení prsních svalů obnáší?

Umístění prsních implantátů je kosmetická chirurgická operace, která se původně používala především pro lékařské účely (zejména u mužů trpících Polským syndromem).

Dnes se tato operace stala poměrně běžnou, protože je stále častěji považována za čistě estetickou: mnoho mužů se k ní uchyluje, aby získali svalnatější a lépe definované prsní svaly.

Homme barbu torse nu avec un complexe pectoral
Vousatý muž s holým hrudníkem a prsním komplexem

V praxi je tato operace založena na použití silikonových protéz, které se umísťují do velkého prsního svalu. Tyto implantáty přetvoří prsní svaly a dodají jim vypnutější, svalnatější vzhled.

Kdo by měl podstoupit operaci prsních implantátů?

Operace zvětšení prsních svalů je plastická a estetická operace v Tunisku, která je přístupná všem mužům bez ohledu na jejich věk.

Obecně platí, že mladí pacienti, kteří tento typ operace podstupují, mají poměrně málo vyvinutý hrudní koš, takže cvičení s vlastní vahou nestačí k výraznému zvětšení objemu prsních svalů.

Muži středního věku naopak často trpí povislou hrudní tkání. V těchto případech jsou řešením volby implantáty, které dodají hrudníku svalnatější vzhled.

A konečně, operace zvětšení prsních svalů je samozřejmě indikována u osob s atrofií prsních svalů. Vytvořením implantátů “na míru” tato operace obnoví symetrii a pomůže mužům zbavit se komplexů.

Homme torse nu avec de parfaits pectoraux
Muž bez trička s dokonalými prsními svaly

Kolik stojí prsní implantáty v Tunisku?

Tunisko je díky své vynikající pověsti v oblasti plastické a estetické chirurgie oblíbenou destinací mužů, kteří chtějí podstoupit operaci prsních implantátů.

Mimořádně atraktivní je také cena této operace, přičemž některé kliniky nabízejí ceny až o 50 % nižší než v Evropě.

Za pobyt na 4 nebo 5 nocí byste měli zaplatit 2 500 až 2 900 eur v závislosti na zvolené klinice. Pokud se jedná o čistě kosmetickou operaci, nebudete se moci spolehnout na to, že náklady pokryje vaše zdravotní pojištění!

Předoperační konzultace

Předoperační konzultace je zásadní fází každé operace estetické chirurgie. Během ní můžete svému chirurgovi sdělit, co si přejete. Ten vám pak bude schopen poradit s výběrem protézy a podrobně vysvětlit průběh zákroku.

Photo avant et après des implants pectoraux
Fotografie před a po prsních implantátech

První návštěva u chirurga je také příležitostí zkontrolovat, zda nemáte žádné kontraindikace operace. Zejména můžete být odmítnuti, pokud trpíte chronickým onemocněním nebo dýchacími problémy.

Pokud jste způsobilí pro prsní implantáty, setkáte se poté s lékařem anesteziologem-intenzivistou, abyste v rámci přípravy na operaci doladili poslední detaily.

Průběh operace

Operace prsní augmentace je poměrně jednoduchá operace, jejíž výhodou je, že je minimálně invazivní a umožňuje rychlou rekonvalescenci. Trvá přibližně 1 hodinu, provádí se v celkové anestezii a vyžaduje pobyt v nemocnici přes noc.

Na začátku operace plastický chirurg provede řez v podpaží v hloubce několika centimetrů: místo je zvoleno tak, aby jizva byla co nejméně nápadná.

Pomocí tupého nástroje pak vytvoří prohlubeň pod velkým prsním svalem a vloží silikonovou protézu. Jakmile jsou implantáty bezpečně umístěny, chirurg je sešije a přiloží obvaz, aby chránil operovanou oblast.

Po operaci

Několik prvních dnů po operaci budete pociťovat mírnou bolest, kterou lze tlumit léky proti bolesti předepsanými lékařem.

Poté se můžete postupně vrátit ke každodenním činnostem a po jednom až dvou týdnech i k pracovní aktivitě. Naproti tomu u sportu budete muset počkat přibližně 3 měsíce, než budete moci opět intenzivně trénovat.

Je velmi běžné, že se den po operaci objeví modřiny a otoky, které však během několika dní spontánně zmizí. Během prvních několika týdnů budete mít také určité potíže se zvedáním paží.

Pro usnadnění rekonvalescence se často doporučuje, aby pacienti po dobu 2 až 4 týdnů po operaci nosili ve dne i v noci podpůrný hrudní pás (známý také jako bolero).

Homme avec un corps parfait
Muž s dokonalým tělem

Umístění prsních implantátů v Tunisku: výsledky

Výsledky operace zvětšení prsních svalů jsou viditelné od konce operace: váš trup bude vypadat svalnatější. Prsní svaly se však mohou zdát větší v důsledku otoku způsobeného operací. Proto je zpravidla nutné počkat jeden až několik měsíců, než uvidíte konečné výsledky.

Nakonec se často doporučuje zkontrolovat implantáty přibližně po deseti letech. Přestože jsou gelové implantáty velmi odolné, mohou se po určité době opotřebovat, mírně posunout nebo zlomit.


Máte problém s výběrem správné kliniky za nejlepší cenu? Náš koordinátor vám zdarma pomůže zajistit úspěch vaší operace v Tunisku. Požádejte nás o bezplatnou cenovou nabídku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

William

Jmenuji se William Royer a jsem lékařský spisovatel se zkušenostmi s psaním složitých vědeckých údajů. Specializuji se na imunologii a hematologii. Velkou inspirací je pro mě úzká spolupráce s různými zdravotnickými pracovníky, včetně lékařů, zdravotních sester a zástupců pacientů. Publikuji také recenze.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️