Lifting břichav v Turecku

břišní svalstvo Turecko 1
Napsal Émilie

Plastická operace břicha v Turecku v Istanbulu vám může zajistit atraktivní a estetickou postavu. Tkáně v oblasti našeho středu těla se mění a jsou stále ochablejší, částečně v důsledku stárnutí nebo těhotenství.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o plastických operacích břicha v Turecku a pomůže vám rezervovat si operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Cena operace lifting břicha v Turecku

Průměrná cena operace břicha v Turecku v Istanbulu je 2 500 eur. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 300 do 2 700 eur.

ZákrokCena Turecko
Operace břicha2500 €

Co je to plastika břicha?

Plastická operace břicha v Turecku v Istanbulu vám může zajistit atraktivní, esteticky příjemnou postavu. Tkáně našeho středu těla se mění a stávají se volnějšími a volnějšími, částečně v důsledku věku nebo těhotenství. Některé ženy se potýkají se striemi, které se mohou objevit v důsledku prasklin v podkoží. Břišní plastika tyto defekty koriguje.

Chcete získat zpět krásný a přitažlivý pas a hledáte specialistu na plastiku břicha v Istanbulu v Turecku?

Náš tým vám s hledáním rád pomůže! Jsme v úzkém kontaktu s tureckými estetickými chirurgy, kteří se proslavili v oblasti plastických operací břicha.

Lepší tonus břicha

Jakmile se nám podaří kontaktovat pro vás vhodného plastického chirurga, budete mít možnost se s ním osobně seznámit a prohlédnout si jeho tým a ordinaci. V této době obdržíte od lékaře podrobnou konzultaci, během níž budou zohledněna vaše přání a představy o plastické operaci břicha a budou vám podrobněji vysvětleny léčebné metody.

V této fázi bude zaznamenána vaše anamnéza, provedeno fyzikální vyšetření a v informovaném rozhovoru budou probrány všechny aspekty operace. Estetický plastický chirurg vám také zodpoví veškeré otázky, které k zákroku můžete mít. Po této úvodní fázi vám bude sestaven plán léčby na míru.

Přečtěte si naši zprávu o liposukci břicha v Turecku

Pocit pohody a štíhlejší postava

Po první schůzce s tureckým chirurgem můžete začít snít o svém vosím pasu, protože brzy se stane skutečností!

Jak operace probíhá

Plastičtí chirurgové v Istanbulu mají dlouholeté zkušenosti v oblasti plastiky břicha a potřebné chirurgické zákroky provádějí kompetentně, spolehlivě a s cílem dosáhnout úspěchu.

Operace břicha: postup a technika

Pro plastiku břicha je zásadní šetrný postup. Doporučuje se opatrný přístup, zejména s ohledem na řez, který by měl být v ideálním případě později zakryt kalhotkami nebo plavkami.

Zpravidla budete při těchto operacích uvedeni do celkové anestezie a zůstanete krátce v nemocnici. Jste v bezpečných rukou týmu plastické chirurgie a dohlížejících anesteziologů.

Během operace je odstraněna předem určená oblast příčné kůže a přebytečné tkáně. Příslušné břišní svaly budou zeštíhleny. Pokud jste se o tom poradili se svým lékařem, může být pro optimalizaci vaší postavy užitečné také zvětšení boků.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️