HYAcorp Macrolane injections v Turecku

hyacorp macrolane injection buttock 1 1
Napsal Laurence

Vše, co potřebujete vědět o injekcích macrolane & hyacorp v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše rady pro úspěšnou operaci v Turecku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o makrolanových injekcích HYAcorp v Turecku a pomůže vám objednat se k operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Jaká je cena injekce HYAcorp Macrolane v Turecku?

Průměrná cena injekce Macrolane nebo HYAcorp v Istanbulu v Turecku je 2 700 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 000 eur do 3 500 eur.

PostupCena Turecko
Injekce Macrolane HYAcorp2700 €

Co je Macrolane a HYAcorp?

Macrolane, známý také jako “30minutová operace prsou”, je výplň na bázi kyseliny hyaluronové, která se používala k tvarování těla, zejména prsou a hýždí. Jeho použití nebylo ve Spojených státech amerických nikdy schváleno úřadem FDA, ale Evropa tento výrobek dočasně přijala.

Tato injekce pro zvětšení prsou byla prezentována jako rychlá, nechirurgická alternativa prsních implantátů. Macrolane byl v roce 2012 stažen z trhu pro zvětšení prsou kvůli obavám o bezpečnost, které se týkaly jeho interference se screeningem rakoviny prsu.

Macrolane se vstřikoval do prsu za účelem zvětšení jeho objemu (o jednu velikost košíčku). Zákrok se prováděl v lokální anestezii a pacientky obvykle pociťovaly ve dnech následujících po zákroku otok, modřiny a nepříjemné pocity.

Jaké byly výhody a nevýhody injekce Macrolane?

Výhody:

  • Zákrok byl tak rychlý (pouze 30 až 45 minut), že jej bylo možné provést během polední přestávky.
  • Výsledky byly okamžité.
  • Jednalo se o méně invazivní a levnější alternativu chirurgického zvětšení prsou.

Nevýhody

Studie ukazují, že injekce Macrolane není doporučenou látkou pro zvětšení prsou, a to kvůli interferenci s mamografií a screeningem rakoviny prsu. Z tohoto důvodu není od roku 2012 uváděn na trh.

Britská asociace estetických plastických chirurgů (BAAPS) uvedla, že v průzkumu mezi jejími členy jeden ze čtyř chirurgů hlásil komplikace u pacientů, jako je tvorba bulky a kontraktura bradavek, po injekci Macrolane.

Tento postup nebyl nikdy schválen úřadem FDA.

Někteří pacienti uváděli, že netrvá dostatečně dlouho na to, aby ospravedlnil náklady (někteří uváděli, že účinky trvají jen několik měsíců).

Někteří pacienti uváděli rozporuplné výsledky, zejména když se výplň začala rozpadat.

Jaké jsou alternativy k přípravku Macrolane?

Macrolane byl v roce 2017 nahrazen produktem s názvem HYAcorp Body Contouring MLF1/2. Obsahuje vysoce čištěný gel kyseliny hyaluronové a lze jej použít k úpravě tvaru hýždí a lýtek a jako součást korekčních zákroků. Dermální výplně HYAcorp nejsou v současné době schváleny ve Spojených státech, ale jsou schváleny v Evropě.

Transfer tuku do prsou (známý také jako lipofilling prsou) je stále populárnější zákrok, při kterém se tuk odebírá liposukcí a poté se vstřikuje do prsou.

Jeho cílem je obnovit nebo zvětšit objem až o dvě velikosti košíčků, a to bez rizik a možných vedlejších účinků prsních implantátů.

Bohužel nepomáhá zmírnit povislou nebo ochablou kůži, ale současně můžete podstoupit lifting prsou. Průměrná cena zákroku přenosu tuku do prsou se pohybuje kolem 3 200 EUR.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laurence

Jmenuji se Laurence Tung. Jsem lékařský spisovatel s vědeckými znalostmi v několika oborech. V poslední době jsem se zabýval terapeutickými oblastmi, jako je revmatologie a hypercholesterolémie. Mám také odborné znalosti v oblasti genomiky, epigenetiky, molekulární biologie a biochemie. Pomáhám tomuto webu publikovat kvalitní články o lékařské turistice.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️