Cena blefaroplastiky v Dubaji

blefaroplastika cena dubaj 1
Napsal Melissa

Blefaroplastika v Dubaji je trvalým řešením problémů s očními víčky. Blefaroplastika se provádí hlavně z kosmetických důvodů, ale může také zlepšit vidění u starších lidí, jejichž zrak je zhoršený kvůli povislým horním víčkům.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o blefaroplastice v Dubaji a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Cena blefaroplastiky v Dubaji

Průměrná cena blefaroplastiky v Dubaji je 1 800 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1 500 do 2 100 eur.

ZákrokCeny v Dubaji
Blefaroplastika1800 €

Co je blefaroplastika?

Blefaroplastika odstraňuje přebytečnou kůži z horních víček a povislá spodní víčka. Po zákroku liftingu očních víček často následuje lifting obočí a čela (browplasty), který výsledek blefaroplastiky ještě umocní.

Lifting očních víček v Dubaji je jedním ze standardních zákroků plastické chirurgie prováděných v Dubaji. Přebytečná kůže na horním víčku brání vidění tím, že se odstraní přebytečné tukové polštářky a víčko se upraví tak, aby správně přetahovalo přes okraj oka. Zákrok liftingu očních víček je pro lidi s pokleslými víčky nesmírně přínosný, protože díky němu lze dosáhnout mladistvého a omlazeného vzhledu.

Blefaroplastika v Dubaji je trvalým řešením nápravy problémů s víčky. Blefaroplastika se provádí hlavně z kosmetických důvodů, ale může zlepšit vidění u starších lidí, jejichž zrak je zhoršen povislými horními víčky.

Diagnostika

Mnoho lidí se rozhodne pro lifting obličeje nebo krku, ale jednoduchá a bezpečná blefaroplastika může mít úžasný efekt. Když se odstraní přebytečná kůže horních víček, dopad je dramatický. Cena blefaroplastiky závisí na typu liftingu očních víček.

Možné příčiny

S přibývajícím věkem výrazně klesá produkce elastinu a kolagenu; kolagen je základním prvkem, který udržuje strukturu kůže. Elastin udržuje pokožku pružnou. Čím více těchto dvou bílkovin ubývá, tím více kůže ztrácí svou pevnost, ochabuje a povadá. Blefaroplastika spočívá v odstranění přebytečného tuku z horního víčka a snížení povislosti dolního víčka.

Příznaky a symptomy

Poraďte se s chirurgem v Dubaji a zjistěte, zda je čas na blefaroplastiku. Pokud je kůže nad okem oteklá a povislá nebo pokud je váček pod okem výrazný, je čas situaci napravit. Horní víčko může blokovat vidění a spodní víčko může poklesnout a odhalit oční bělmo, takže blefaroplastika všechny tyto problémy vyřeší a navrátí vám sebevědomí.

Jak zákrok probíhá?

Při operaci liftingu očních víček se z kůže odstraní přebytečný tuk nebo svaly. Pokud je pod okem výrazná kapsa, upraví se malým řezem.

Kdo potřebuje blefaroplastiku?

Většina lidí pociťuje povislá víčka po pětatřicátém roce života, ale u některých lidí s genetickými faktory se mohou příznaky objevit dříve.

Poraďte se s chirurgem

Jakmile se pacient rozhodne zbavit se zlovůle ucpaných víček, zavolejte chirurgovi a domluvte si schůzku. Vyjádřete svůj cíl a důvody, proč jste se rozhodli pro blefaroplastiku v Dubaji, aby lékař mohl postoupit o krok dále. Chirurg zhodnotí váš aktuální zdravotní stav, projde vaši anamnézu a vysvětlí vám dostupné typy operací na zvednutí očních víček, rizika a možné komplikace.

Příprava před operací

Pacienta musí někdo doprovázet, odvést ho domů a zůstat u něj i během blefaroplastiky. Někteří pacienti trpí po operaci suchostí očí, která obvykle do dvou týdnů vymizí. Doma by měly být k dispozici ledové obklady, kostky ledu, čisté ručníky a gázové polštářky. Pacientům se doporučuje, aby přestali užívat aspirin a jiné protizánětlivé léky, protože to zvyšuje riziko krvácení.

Co byste měli vědět

  • Doba trvání operace
    Blefaroplastika obvykle trvá přibližně dvě hodiny, pokud jsou operována obě víčka současně. Pacienti mohou po liftingu víček pociťovat nepříjemné pocity, bolest a monokl. Otok a modřiny zůstanou po dobu čtrnácti dnů a stehy budou odstraněny po pěti až sedmi dnech.
  • Doba rekonvalescence
    Po blefaroplastice zůstanou stehy na místě po dobu jednoho týdne. Modřiny a otoky jsou běžnými příznaky po operaci liftingu očních víček, ale normální stav se vrátí po týdnu nebo dvou. Proces hojení se liší v závislosti na imunitním systému pacienta.
  • Anestezie
    V Dubaji lze operaci liftingu očních víček bezpečně provést v lokální anestezii, soumrakové anestezii nebo celkové anestezii. Místní anestetikum se podává v konkrétní oblasti, kde má být operace provedena. Horní víčka se znecitliví a zůstanou znecitlivěná po celou dobu operace.
  • Pobyt v nemocnici
    Blefaroplastika se obvykle provádí ambulantně. Na oči se podává mast, která je udržuje vlhké, v kombinaci se studenou kompresí během zotavování pacienta. V důsledku použití krému je vidění rozmazané a citlivé na světlo.

Rizikové faktory

Komplikace a nežádoucí výsledky jsou po blefaroplastice velmi vzácné. Krvácení, infekce, suché oči, pigmentace víček, ztráta zraku a neschopnost zcela zavřít oči jsou nejvzácnější komplikace, které se po blefaroplastice vyskytují. Pokud se některá z těchto komplikací objeví, měl by se pacient co nejdříve poradit s chirurgem.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Melissa

Jmenuji se Mélissa a od roku 2014 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Mám rozsáhlé zkušenosti s psaním regulačních a medicínsko-marketingových dokumentů pokrývajících širokou škálu terapeutických oblastí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️