Cena snížení čela v Tunisku

snížení ceny přední tunisie 1
Napsal Manuella

Vše, co potřebujete vědět o snížení čela v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšnou redukci čela v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o zmenšení čela v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena zmenšení čela v Tunisku

Průměrná cena za zmenšení čela v Tunisku v Tunisu je 2 300 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 000 eur do 2 600 eur.

ZákrokCena Tunisko
Redukce čela2400 €

Co je to zmenšení čela?

Tento zákrok má mnoho názvů, například redukce čela, snížení vlasové linie, posun vlasové linie nebo posun vlasové pokožky. Mnoho pacientů vyhledává zákrok kvůli vysokému čelu. Nejčastěji se jedná o genetickou vlastnost a vzácněji je to způsobeno vypadáváním vlasů.

Krásný obličej by měl mít rovnováhu a harmonii. Pokud je horní třetina obličeje, tedy čelo, příliš dlouhá, vysoká nebo široká, může být tato harmonie narušena. Proto mohou mít pacienti s vysokým čelem prospěch ze zkrácení čela a může jim být nabídnut zákrok zmenšení čela.

Operace zmenšení čela

Při zmenšení čela v Tunisku se odstraní přebytečná kůže na čele a linie vlasů se posune dopředu do pokročilejší polohy. Tento zákrok lze v případě potřeby kombinovat s liftingem obočí.

Řez je skrytý v linii vlasů a po zhojení je téměř neviditelný. Řez je speciálně navržen tak, aby po operaci mohly řezem prorůstat chloupky, které ho dále zakryjí.

Stupeň pokročilosti se určuje po pečlivé analýze čela, vlasové linie, případné ztráty vlasů a mnoha dalších faktorů. Umístění a provedení řezu, stupeň pokročilosti a tvar nové vlasové linie jsou některé z faktorů, které odlišují průměrné výsledky od výjimečných.

Rekonvalescence a výsledky redukce čela

Doba zotavení po operaci redukce čela je pro většinu pacientů relativně snadná. V okolí očí se objeví určité otoky a modřiny, které v průběhu rekonvalescence zmizí.

Přibližně po měsíci rekonvalescence by neměly být v okolí viditelné žádné známky operace. Výsledky zmenšení čela v Tunisku by měly vypadat neuvěřitelně přirozeně. Aby si linie vlasů zachovala přirozený vzhled, dbá se na mimořádnou pečlivost a přesnost.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️