Cena operace očních víček v Tunisku

cena za operaci očních víček 1
Napsal William

Vše, co potřebujete vědět o operaci očních víček v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšnou operaci očních víček v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o operacích očních víček v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena operace očních víček v Tunisku

Průměrná cena operace očních víček v Tunisku je 1 900 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1700 eur do 2100 eur.

ZákrokCena Tunisko
Operace očních víček1900 €

Co je to operace očních víček?

Operace očních víček v Tunisku je jedním z nejčastějších zákroků kosmetické chirurgie. Zahrnuje odstranění povadlé kůže z horních víček a přebytečného tuku z horních a dolních víček. Výhody jsou následující

  • Snížení váčků nebo otoků pod očima
  • Rozjasní “unavený” vzhled.
  • Redukuje tmavé kruhy pod očima
  • Odstraňuje přebytečnou kůži, která může zhoršovat vidění

Chirurgický zákrok tmavé kruhy pod očima zcela neodstraní, ale doplňkovými technikami lze dosáhnout ještě lepších výsledků. A v některých případech si lidé myslí, že jim klesají víčka, zatímco ve skutečnosti jim klesá čelo, což může být pro lifting obočí vhodnější.

Chirurg vám řekne, zda je pro vás operace očních víček vhodná, ale mějte na paměti, že ideální kandidáti obvykle nekouří a netrpí žádnými závažnými očními chorobami.

Co mohu očekávat před, během a po operaci očních víček?

Před zákrokem vám ošetřující tým poskytne konkrétní pokyny, jak se na operaci očních víček připravit, včetně toho, jakému jídlu, pití a lékům se vyhnout. Ošetřující tým vám také poskytne individuální pokyny k urychlení vaší rekonvalescence.

Všechny řezy provedené vaším kvalifikovaným chirurgem budou dobře skryty v přirozených strukturách oblasti vašich víček. Před zákrokem se svým chirurgem podrobně proberete své estetické cíle. Na základě toho, co jste sdělili, vybere váš chirurg nejlepší přístup k operaci očních víček.

Ačkoli je operace očních víček ambulantní zákrok, vyžaduje anestezii, což znamená, že si budete muset zajistit návrat domů. Váš ošetřující tým vám poskytne individuální pokyny, jak pečovat o místo operace, a poradí vám, na jaké komplikace si dát pozor.

Po návratu domů budete muset několik dní po operaci spát ve zvýšené poloze a většina otoků a modřin by měla zmizet během dvou až tří týdnů. V této době začnete vnímat svůj vzhled jako svěží a jasnější.

Náklady na operaci očních víček

Náklady na operaci očních víček se liší v závislosti na vašich konkrétních cílech léčby a dalších službách, které můžete také podstoupit. Náklady na operaci očních víček s vámi probere váš chirurg během konzultace.

Rizika operace očních víček

Kosmetická operace očí je obecně bezpečná, ale jako u každého chirurgického zákroku i zde existuje riziko infekce, krvácení nebo zjizvení. Abyste se jim vyhnuli, dodržujte předoperační a pooperační pokyny zdravotnického týmu a během procesu rekonvalescence udržujte otevřený dialog o svých obavách.

Možné komplikace specifické pro operaci očních víček jsou vzácné a méně závažné, ale patří mezi ně:

  • Několikadenní rozmazané vidění
  • Mírná nerovnováha
  • Ektropium (závažnější, ale léčitelný problém, který vzniká při vytažení dolního víčka směrem ven)

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

William

Jmenuji se William Royer a jsem lékařský spisovatel se zkušenostmi s psaním složitých vědeckých údajů. Specializuji se na imunologii a hematologii. Velkou inspirací je pro mě úzká spolupráce s různými zdravotnickými pracovníky, včetně lékařů, zdravotních sester a zástupců pacientů. Publikuji také recenze.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️