Cena IVF ICSI ve Španělsku

fiv icsi Španělsko 1
Napsal Émilie

Léčba neplodnosti metodou IVF ICSI se používá v případech, kdy jiné metody léčby neplodnosti selžou. Pokud běžné cykly IVF selžou, používá se ICSI k léčbě problémů s neplodností.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o IVF ICSI ve Španělsku a pomůže vám objednat se k operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena IVF ICSI ve Španělsku

Průměrná cena IVF ICSI ve Španělsku je 3 100 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2900 eur do 3300 eur.

PostupCena v eurech
IVF ICSI ve Španělsku3100 €

Co je to intracytoplazmatická injekce spermie (ICSI )?

Neplodnost je složitý stav, který může vést k sexuálním poruchám, úzkosti, depresi a sociální izolaci. Když pár trpí neplodností, nemůže již počít nebo udržet těhotenství, i když má pravidelný pohlavní styk po dobu dvanácti po sobě jdoucích měsíců.

Za neschopnost otěhotnět mohou být stejně odpovědní muži i ženy. Neplodnost lze léčit přizpůsobením různých způsobů léčby neplodnosti. Pokud jste neuspěli při léčbě nitroděložní inseminací (IUI), máte ve Španělsku ještě možnost IVF s ICSI

Intracytoplazmatická injekce spermie je rozšířená léčba oplodněním in vitro a forma technologie asistované reprodukce. Používá se jako doplňková léčba k oplodnění in vitro (IVF) k léčbě problémů a poruch neplodnosti.

Léčba neplodnosti metodou IVF ICSI se používá v případě, že jiné metody léčby neplodnosti selžou. Pokud běžné cykly IVF selžou, používá se ICSI k léčbě k překonání problémů s mužským faktorem neplodnosti. Při postupu ICSI se spermie vstříkne přímo do vajíčka za účelem oplodnění při IVF. Léčba ICSI se používá v případech, kdy má mužský partner problémy:

  • Nízký počet spermií
  • Špatná kvalita spermií
  • Problémy s ejakulací
  • Přítomnost vysokých hladin protilátek ve spermiích
  • Neúspěch konvenčních cyklů IVF
  • Neobvykle vysoké procento morfologicky abnormálních spermií

IVF ICSI ve Španělsku

Ve Španělsku je intracytoplazmatická injekce spermie (ICSI) mnohem levnější než v jiných evropských zemích. Různé studie a statistické údaje ukazují, že neplodné páry v Evropě považují náklady na IVF ICSI ve Španělsku za velmi přijatelné.

Oplodnění in vitro (IVF) versus intracytoplazmatická injekce spermie (ICSI)

Pro pacienta je léčba oplodněním in vitro a intracytoplazmatickou injekcí spermie stejná jako léčba neplodnosti. V lékařské hantýrce je konvenční IVF léčba, při níž spermie oplodní vajíčko přirozenou cestou, zatímco ICSI je doplňková léčba k IVF, zaměřená na léčbu mužského faktoru neplodnosti. Léčba ICSI probíhá v laboratořích pod dohledem odborníků na neplodnost.

  • Vzorek spermií se odebírá z mužského nadvarlete a vajíčka se získávají z dělohy.
  • Spermie jsou poté vstříknuty do vajíčka pomocí malé skleněné jehly.
  • Oplodněné vajíčko je poté uloženo k pozorování, aby mohlo růst a vyvíjet se.
  • Embryo je úspěšně implantováno do dělohy, aby se zvýšila šance na početí.

Náklady na léky na podporu plodnosti, krevní testy a ultrazvukové kontroly

Než se pacienti vydají do centra IVF ve Španělsku, měli by se informovat o nákladech na IVF ICSI ve Španělsku. Většina center IVF ve Španělsku zahrnuje do balíčků nákladů na IVF ICSI léky na plodnost, lékařské konzultace, laboratorní testy, ultrazvukové sledování a krevní testy. Zároveň mají některá jiná centra IVF ve Španělsku vlastní pravidla týkající se nákladů na IVF ICSI ve Španělsku, která se mohou u jednotlivých osob lišit.

Faktory ovlivňující náklady na IVF ICSI ve Španělsku

Náklady na léčbu IVF ICSI ve Španělsku závisí na použití procesu ICSI, kvalitě embryí, přítomnosti fibroidních nádorů, poruchách vaječníků a délce doby, po kterou je pár neplodný. Zahrnuje také použití dárcovských vajíček nebo spermií, odbornost a kvalifikaci embryologa a typ případu, který neplodný pár má.

Úspěšnost IVF ICSI ve Španělsku

Úspěšnost IVF ICSI ve Španělsku se může pohybovat v průměru mezi 30 %. Pokud se úspěšnost léčby zvýší, povede to ke zvýšení nákladů na IVF ICSI ve Španělsku. Mezi další faktory, které mohou ovlivnit náklady na IVF ICSI ve Španělsku, patří odbornost gynekologa, anamnéza těhotenství a potratů a především zpětná vazba pacientky.

Výhody léčby IVF a ICSI

Každá léčba neplodnosti má jedinečné výhody. Totéž platí i pro léčbu IVF s ICSI. Léčba IVF s ICSI je nejvýhodnější pro neplodné páry, které zažily neúspěchy v běžných cyklech IVF, nízký počet spermií vedoucí k neúspěšnému početí, špatnou pohyblivost spermií, pokusy o otěhotnění po vasektomii, fyzickou blokádu a další podobné problémy s neplodností.

Věci, které se nemají dělat

  • Kouření: Specialista na neplodnost doporučuje páru, aby před zahájením léčebného cyklu IVF ICSI přestal kouřit. Kouření má dramatický vliv na ženské vajíčko a je toxické.
  • Pití alkoholu : Alkoholu je třeba se vyhnout v době početí, během těhotenství a až do porodu.

Rizika IVF ICSI

  1. Vícečetné těhot enství: Neplodné páry, které používají ICSI jako doplňkovou léčbu k IVF, mají zvýšené riziko vícečetného těhotenství. Podle odborníků z center IVF ve Španělsku existuje 30-35% šance, že se narodí dvojčata, a 5-10% šance, že se narodí trojčata a více. Vícečetné těhotenství může vést ke komplikacím, jako je těhotenská cukrovka, vysoký krevní tlak, císařský řez a předčasný porod.
  2. Riziko vrozených vývojových vad: Ačkoli je riziko vrozených vývojových vad u dítěte počatého pomocí ICSI nižší, páry by měly být o tomto riziku informovány před návštěvou center IVF ve Španělsku. Rizika spojená s vrozenými vývojovými vadami jsou hypospadie a anomálie pohlavních chromozomů.
  3. Poškození vajíčka: existuje možnost poškození vajíčka v době injekce spermie, což může mít za následek abnormální růst a vývoj případného potomka.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️