Cena náustku Invisalign v Maďarsku

prix invisalign hongrie pas chere 1
Napsal Émilie

Léčba Invisilign®, známá také jako Clear-Aligner®, je v Maďarsku diskrétní alternativou tradičních rovnátek, která slouží k úpravě a narovnání zubů a zároveň zlepšuje úsměv pacientů.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o Invisalign v Maďarsku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných lékařů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena ústní náhrady Invisalign v Maďarsku

Průměrná cena náústku Invisalign v Maďarsku je 5 000 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 4 500 do 5 500 eur.

PostupCena Maďarsko
Invisalign žlábek5000 €

Co je to náustek Invisalign?

Léčba Invisilign®, známá také jako Clear-Aligner®, je v Maďarsku diskrétní alternativou tradičních rovnátek, která se používá k úpravě a narovnání zubů a zároveň zlepšuje úsměv pacientů. Pomocí na míru vyrobených, prakticky neviditelných a vyjímatelných hladkých plastových rovnátek mohou zubní lékaři v Budapešti nasadit na zuby Invisalign®, který umožňuje postupný pohyb a korekci.

Invisalign® vyrábí průhledné stavěcí rovnátka – výrobek se skládá z řady počítačem vytvořených stavěcích rovnátek, které jsou přizpůsobeny zubům pacienta. Výměnou návleků každé dva až tři týdny se zuby pacienta postupně správně srovnají. Návleky lze v průběhu léčby snadno sundat a pacient si tak může normálně čistit zuby, čistit je a jíst. V porovnání s tradičními rovnátky zde nejsou žádné kovové zámečky a rovnátka jsou pouhým okem téměř neviditelná.

Tento zákrok může pomoci napravit rozestupy, zkřížený skus, otevřený skus, shlukování a hluboký skus.

Co zákrok zahrnuje

Invisalign® se stal velmi oblíbenou alternativou. Na rozdíl od kovových rovnátek, která zůstávají k zubům přilepena po dlouhou dobu. Invisalign® je řada snímatelných průhledných plastových rovnátek, která vedou vaše zuby do správné polohy a zarovnání. Používání Invisalign® má i další výhody:

  • Pohodlí – protože je vyroben z tenkého, pružného plastu, nedráždí měkké tkáně v ústech, na rozdíl od kovových rovnátek a jejich kovových drátků.
  • Lepší ústní hygiena a výběr potravin – kdykoli během léčby můžete vyjmout rovnátka, abyste mohli jíst a také si alespoň dvakrát denně čistit zuby.
  • Diskrétní vzhled – Invisalign je neviditelný plastový materiál, který na vašich zubech po použití zůstane nepovšimnut.
  • Ochrana před skřípáním zubů – lze jej použít i jako noční chránič, který chrání vaše zuby před nadměrným skřípáním.

Důležité je vědět, že ačkoli je Invisalign® alternativní možností ke klasickým rovnátkům, není vhodný pro každého. Čiré rovnátka se obvykle používají pro pacienty, kteří mají mírně stísněné zuby nebo menší problémy s rozestupy mezi zuby. Navíc jsou vyrobeny na míru, aby dobře padly, a proto je nejlépe používat u dospělých nebo dospívajících. Pacienti s vážnějšími problémy s rozestupy a přeplněnými zuby, včetně pacientů s překrývajícími se zuby, podkusem nebo zkříženým skusem, budou vyžadovat komplexnější léčbu.

Před léčbou byste se měli nejprve poradit se svým ortodontistou. Během této konzultace podstoupíte řadu vyšetření, včetně rentgenových snímků, digitálních skenů zubů nebo fotografií, aby bylo možné stanovit diagnózu a naplánovat léčbu. Konečným cílem je, abyste měli zdravý skus se správným poměrem horních a dolních zubů.

Po provedení všech testů bude pomocí specializovaného počítačového softwaru navržen plán, jak budou vaše zuby posunuty ze současné polohy do nejlepší možné polohy. Pomocí počítače se vytvoří speciálně navržené, světle zbarvené kazety Invisalign v Maďarsku. Vaše rovnátka se budou měnit každé dva až tři týdny, aby se vaše zuby vyrovnaly. Budete je také muset používat dvacet až dvaadvacet hodin denně. Jelikož je zarovnání Invisalign v Maďarsku nechirurgické, není po celou dobu zákroku nutná anestezie.

Délka pobytu v Maďarsku

Vzhledem k tomu, že se jedná o neinvazivní zákrok, můžete se na dovolenou vrátit ihned po obdržení první sady čirých stavěcích rovnátek. Je však nezbytné, abyste dodržovali schůzky se svým ortodontistou v Maďarsku. Během svého pobytu budete muset navštívit zubního lékaře několikrát, proto byste se měli snažit zůstat v Maďarsku co nejdéle, přičemž dva týdny jsou naprostým minimem.

Doba rekonvalescence po nasazení rovnátek Invisalign v Maďarsku

Počet použitých průhledných rovnátek bude záviset na složitosti vašeho léčebného plánu. V první fázi používání rovnátek počítejte v prvních dnech s určitým nepohodlím, dokud se vaše zuby ještě přizpůsobují. Jakmile dokončíte první léčebný plán, můžete se vrátit ke svým každodenním aktivitám, protože nedochází k žádným prostojům.

Doba trvání léčby Invisalign v Maďarsku

Délka léčby závisí také na tom, kolik zubů je třeba správně srovnat. Obecně platí, že pacienti by měli Invisalign používat deset až dvacet čtyři měsíců.

Při nošení Invisalignu byste se měli vyhýbat horkým nápojům, protože je vyroben z čirého plastu a horké tekutiny jej mohou deformovat, dále jakýmkoli ochuceným nápojům, jakýmkoli nápojům obsahujícím cukr a/nebo kyseliny, které mohou vytvářet kazy a/nebo barvit Invisalign.

Nejlépe je vyjmout rovnátka pokaždé, když jíte, protože v nich může uvíznout plak a částečky jídla. To vede ke vzniku zubního kazu a zápachu z úst, proto je velmi důležité, abyste si zuby čistili po každém jídle.

Úspěšnost

Je velmi důležité vědět, že dosažení dokonalého úsměvu bude záviset na vašem odhodlání. Vzhledem k tomu, že systém Invisalign lze kdykoli vyjmout, bude úspěšnost léčby do značné míry záviset na tom, jak často budete čiré rovnátka používat.

Alternativy k Invisalign v Maďarsku

Přestože je Invisalign® skvělou alternativou pro narovnání zubů a získání dokonalého úsměvu, o který usilujete, někteří lidé si léčbu nemohou dovolit. Dobrou zprávou je, že existuje alternativa k průhledným rovnátkům, například Clear-Correct®, která k narovnání zubů rovněž používá průhledná plastová rovnátka. Celkové náklady na tento typ rovnátek jsou obecně nižší než náklady na Invisalign®. Systém Invisalign® však používá prvotřídní plánovací software pro stanovení plánu léčby, takže je mnohem snazší dosáhnout uspokojivého výsledku.

Invisalign® vs. tradiční rovnátka

  • Invisalign® lze nosit diskrétně
  • Invisalign® je pohodlnější, rovnátka dráždí a někdy dokonce dráždí vnitřní stranu úst.
  • Invisalign® je ideální pro sportovce, kteří si je mohou během sportu sundat.
  • Rovnátka jsou polopermanentní, zatímco Invisalign® lze kdykoli sundat, čímž se ve srovnání s Invisalign® snižuje počet návštěv u zubaře.
  • Rovnátka lze použít k vyplnění mezer nebo rychlejšímu narovnání zubů.
  • Rovnátka mohou ztěžovat konzumaci některých potravin, zatímco u Invisalign® je lze během obtížných jídel sundat.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️