Náhrada kyčelního kloubu v Turecku

kyčelní protéza Turecko cena 1
Napsal Erika

Totální náhrada kyčelního kloubu je chirurgický zákrok, při kterém se nemocná chrupavka a kost v kyčelním kloubu chirurgicky nahradí umělým materiálem.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o operaci náhrady kyčelního kloubu v Turecku a pomůže vám objednat se k operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí náhrada kyčelního kloubu v Turecku?

Průměrná cena výměny kyčelního kloubu v Turecku v Istanbulu je 6 500 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 6 000 eur do 10 000 eur.

PostupCena Turecko
Náhrada kyčelního kloubu6500 €

Co je totální náhrada kyčelního kloubu?

Totální náhrada kyčelního kloubu v Turecku v Istanbulu je chirurgický zákrok, při kterém se nemocná chrupavka a kost v kyčelním kloubu chirurgicky nahradí umělými materiály.

Proč potřebujete náhradu kyčelního kloubu?

Cílem náhrady kyčelního kloubu v Istanbulu je zmírnit bolest a zlepšit funkci kyčelního kloubu. O náhradě kyčelního kloubu se obvykle uvažuje až poté, co selhaly jiné léčebné postupy, jako jsou léky proti bolesti a fyzioterapie.

Jaké stavy se běžně léčí náhradou kyčelního kloubu?

Totální náhrada kyčelního kloubu se běžně používá k léčbě :

  • Selhání kloubu způsobené osteoartrózou.
  • Revmatoidní artritidy
  • Traumatické artritidy
  • Zlomeniny kyčelního kloubu
  • Avaskulární nekrózy
  • Benigní a maligní kostní nádory a další méně časté stavy

Jak dlouho vydrží nový kyčelní kloub?

U 90 % pacientů se očekává, že nový kyčelní kloub vydrží déle než deset let. Existuje 80% pravděpodobnost, že náhrada kyčelního kloubu vydrží 20 let nebo déle.

Jaké další typy náhrad kyčelního kloubu existují?

  • Částečná náhrada kyčelního kloubu
    Kyčelní kloub je kulový kloub. Může být poškozen nemocí nebo opotřebením. Pokud je poškozena pouze část kloubu, lze uvažovat o částečné náhradě kyčelního kloubu.
    Při operaci částečné náhrady kyčelního kloubu je kyčelní jamka zpravidla ponechána neporušená. Hlavice stehenní kosti je nahrazena umělou komponentou podobnou té, která se používá při totální náhradě kyčelního kloubu. Někdy je na kost umístěno zařízení, díky kterému nemusí být horní část stehenní kosti odříznuta.
  • Minimálně invazivní náhrada kyčelního kloubu
    Minimálně invazivní náhrada kyčelního kloubu umožňuje chirurgovi provést náhradu kyčelního kloubu jedním nebo dvěma malými řezy. Ve srovnání s tradiční operací náhrady kyčelního kloubu může tato technika snížit bolest a urychlit hojení.
    Minimálně invazivní náhrada kyčelního kloubu se neprovádí již dlouhou dobu, takže neexistují žádné spolehlivé studie, které by ji srovnávaly s tradiční metodou.
  • Revizní náhrada kyčelního kloubu
    Umělé implantáty se časem opotřebují a může být nutné je vyměnit. Revizní operace kyčelního kloubu je zákrok, při kterém se opotřebovaný implantát vymění.
    Revize kyčelního kloubu jsou složitější než první a jejich výsledky nejsou tak dobré. S každou revizí se zvyšuje riziko komplikací.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


O autorovi

Erika

Jmenuji se Erika. Po více než deseti letech, kdy jsem se věnovala lékařskému výzkumu, jsem se rozhodla od roku 2018 věnovat vědeckému a lékařskému psaní. Získala jsem odborné znalosti pokrývající různé oblasti, jako je kosmetická, zubní, bariatrická a oční chirurgie. Tento nový směr mi umožňuje podělit se o své znalosti.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️