Zvětšení prsou ve Španělsku

zvětšení prsou Španělsko 1
Napsal Laurence

Zvětšení prsou ve Španělsku neboli mamoplastika je chirurgický zákrok, jehož cílem je zvětšit prsa. Zjistěte více informací o ceně a postupu této operace ve Španělsku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje ozvětšení prsou ve Španělsku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena zvětšení prsou ve Španělsku

Průměrná cena zvětšení prsou ve Španělsku v Madridu je 3 500 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 3 000 do 4 500 eur. Použitá technika, typ protézy a anestezie, kterou si pacientka zvolí, jsou některé z faktorů, které určují cenu této operace ve Španělsku.

PostupCena v eurech
Zvětšení prsou ve Španělsku3500 €

Nejdůležitější průvodce zvětšením prsou ve Španělsku

Některé ženy z estetických nebo zdravotních důvodů trpí prsy, kterým chybí objem. Komplex, který je vede k vyhledání zvětšení prsou. Nejrozšířenější plastická a estetická operace na světě, zvětšení prsou ve Španělsku, oslovuje miliony žen. Operace je ve srovnání s jinými zeměmi levná. Navíc ji provádějí zkušení plastičtí chirurgové na nejlepších klinikách.

Pokud vás myšlenka na zvětšení prsou napadla, ale rizika vás brzdí, měli byste vědět, že ve Španělsku má tento typ plastické operace 99% úspěšnost.

Co je zvětšení prsou?

Zvětšení prsou je kosmetická operace, jejímž cílem je zvětšit velikost prsou nebo obnovit jejich asymetrii. Ženy se pro ni rozhodují ze zdravotních důvodů, po mastektomii nebo odstranění prsu kvůli rakovině, nebo čistě z estetických důvodů (malá prsa, povislá prsa).

Jedná se o běžný chirurgický zákrok a existují tři typy kosmetického zvětšení prsou. Výběr nejlepší techniky závisí na očekávaných výsledcích a anatomickém tvaru prsou.

  1. Zvednutí prsou: Tato operace se používá k nápravě nedokonalostí, jako jsou povislá nebo asymetrická prsa. Je také známá jako mastopexe a jejím cílem je vypnout a omladit prsa po kojení, hubnutí nebo těhotenství.
  1. Vyplnění prsních bradavek: jedná se o součást estetické medicíny. Spočívá ve vyplnění prsů tukem, aby byly pevnější a méně ochablé. Tuk se nejprve odsává z určitých částí těla: stehen, hýždí atd. Tato operace je ideální pro pacientky, které prodělaly mastektomii nebo odstranění po rakovině. Je neinvazivní, šetrná a bez rizika.
  1. Prsní implantáty: tato operace kosmetické chirurgie umožňuje zvětšení prsou pomocí silikonových protéz, které majízakřivený efekt . Tato operace je ideální pro pacientky s přirozeně malými nebo asymetrickými prsy.

Jaký je ideální profil pacientky pro zvětšení prsou?

Zvětšení prsou je jedním z nejoblíbenějších chirurgických zákroků na světě. Je přístupná všem typům profilu a nabízí přístupy slučitelné se všemi potřebami.

Zvětšení prsou je pro vás vhodné, pokud máte malá, nedostatečně velká prsa z již výše uvedených důvodů, jako např:

  • Malá nebo asymetrická prsa.
  • Ochablá nebo povislá prsa, hypotrofie prsou po porodu, těhotenství nebo kojení.
  • Mastektomie po rakovině prsu.

Jak se zvětšení prsou provádí ve Španělsku?

Zvětšení prsou ve Španělsku je kosmetický zákrok, který vyžaduje lékařský pobyt v délce 4 až 5 dnů. Provádějí ji zkušení estetičtí chirurgové na nejlepších klinikách ve Španělsku.

Zahraniční pacientky budou mít k dispozici kompletní lékařskou péči od příletu na letiště až po pooperační sledování. Po celou dobu pobytu ve Španělsku vás bude doprovázet lékařský tým.

Pro zajištění nejlepších výsledků a co nejbezpečnějšího postupu používají lékaři moderní prostředky a inovativní technologie.

Před operací

Na úvodní konzultaci s plastickým chirurgem se určí technika zvětšení prsou, která nejlépe odpovídá vašemu profilu, a také očekávaný výsledek operace. Budou provedeny digitální simulace, které vám poskytnou prvotní představu o očekávaných výsledcích. Můžete být také požádána, abyste podstoupila řadu testů a analýz, které určí, zda jezvětšení prsou slučitelné s vaším zdravotním stavem.

Další schůzka bude naplánována s anesteziologem a chirurgem. V období před operací budete požádána, abyste přestala užívat některé léky a přestala kouřit a pít alkohol.

Během operace

V den operace se o vás bude starat celý lékařský tým. Operace se provádí v celkové anestezii a trvá 1 až 2 hodiny v závislosti na zvolené technice.

  • V případě liftingu prsou operace spočívá v provedení řezu u bradavky a následném odsátí přebytečné kůže z povislých prsou. Kůže je poté napnuta, aby se vytvořil lepší tvar. Po malém řezu zůstanou neviditelné jizvy.
  • V případě lipofillingu prsou plastický chirurg nejprve odebere přírodní tuk ze stehna, břicha nebo hýždí. To se provádí odsáváním. Tento tuk je poté znovu vstříknut do prsou, aby jim dodal tvarovanější tvar. Tento zákrok je velmi šetrný a zdravotně nezávadný. Poskytuje přirozený výsledek a především po něm nezůstávají žádné jizvy. V případě úbytku hmotnosti lze počítat s doplněním.
  • V případě prsních implantátů operace spočívá ve vpravení implantátů do prsou různými technikami (v závislosti na typu a tloušťce implantátů):
  • U malých implantátů areolární cestou (v úrovni ušních boltců).
  • Podpažní cestou (přes podpaží) pro větší implantáty.
  • Pod velkým prsním svalem u větších implantátů.

Po operaci

Po operaci se mohou objevit bolesti. Doporučuje se doba rekonvalescence a léky proti bolesti. Rekonvalescence v délce nejméně 15 dnů vám umožní zotavit se z operace. Pooperační sledování provádí lékařský tým v měsících následujících po operaci.

Opatření, která je třeba dodržovat po operaci

Pro podporu lepšího hojení a rychlejšího zotavení je třeba dodržovat několik opatření:

  • Po dobu několika týdnů noste podpůrnou podprsenku.
  • V případě potřeby použijte hojivou mast nebo ledový obklad ke zmírnění zánětu.
  • Po dobu 2 měsícůneprovádějte žádnou náročnoufyzickou aktivitu ani namáhavou manuální práci.
  • Po dobu 2 měsíců po operaci senevystavujte slunci.

Kolik stojí zvětšení prsou ve Španělsku?

Cena zvětšení prsou ve Španělsku se pohybuje od 3 000 do 4 500 eur. Cena závisí na pověsti chirurga, pověsti kliniky, délce pobytu, typu augmentace protézou nebo lipofillingem a typu anestezie.


Pokud je pro vás výběr obtížný, můžeme vám pomoci, aby vaše operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laurence

Jmenuji se Laurence Tung. Jsem lékařský spisovatel s vědeckými znalostmi v několika oborech. V poslední době jsem se zabýval terapeutickými oblastmi, jako je revmatologie a hypercholesterolémie. Mám také odborné znalosti v oblasti genomiky, epigenetiky, molekulární biologie a biochemie. Pomáhám tomuto webu publikovat kvalitní články o lékařské turistice.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️