Abdominoplastika ve Španělsku

břišní tuck Španělsko 2
Napsal Maria

Vše, co potřebujete vědět o abdominoplastice ve Španělsku! Jaká je průměrná cena v Madridu nebo Barceloně? Naše rady pro úspěšnou abdominoplastiku ve Španělsku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje oabdominoplastice ve Španělsku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Ceny abdominoplastiky ve Španělsku

Průměrná cena abdominoplastiky ve Španělsku je 3 900 eur. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 3 500 do 5 200 eur. Je důležité si uvědomit, že odborné znalosti, školení a dovednosti chirurga budou měnit celkovou cenu vaší abdominoplastiky.

Izolovaná abdominoplastika3900 €
Miniabdominoplastika4100 €
Kompletní abdominoplastika4300 €
Lipo abdominoplastika5200 €

64 % žen si přeje změnu břicha. Co přesně však zahrnuje? Za jakých podmínek by měl být tento chirurgický zákrok proveden? Proč si vybrat Španělsko? Odpovědi na své otázky najdete v článku.

Předmluva

Mnoho Evropanů má ze svého těla komplexy. Podle údajů by 39 % z nich chtělo mít jiné břicho. Muži a ženy si nejsou, pokud jde o tento zdroj komplexů, rovni.

Lidé vyhledávají plastiku břicha :

  • Po těhotenství;
  • Po velkém úbytku váhy;
  • Po nadbytečném tuku;
  • K odstranění jizev, strií atd.

Co obnáší abdominoplastika?

Abdominoplastika je považována za kosmetickou a rekonstrukční operaci. Používá se ke zlepšení vzhledu břicha. Je také známá jako dermolipektomie nebo abdominoplastika.

Operace mění tvar břicha. Chirurg odstraní přebytečný tuk a kůži z této části těla. Pomáhá také posílit svaly břicha.

Provádí se především z estetických důvodů. Může však být i funkční.

Cíle abdominoplastiky jsou :

  • Zmenšit přebytečný tuk v této oblasti. Týká se to mužů a žen po čtyřicítce.
  • Zmenšit nadbytečnou kůži. To je vítané po těhotenství. Týká se to také lidí, kteří právě drželi redukční dietu.
  • Zpevnění svalů. Svaly se během těhotenství stahují.

Různé techniky používané pro tuto operaci

Před operací provede plastický chirurg klinickou diagnostiku. Tato fáze umožňuje určit vhodnou techniku. Lékař se rozhoduje na základě několika parametrů:

  • Hmotnost přebytečného tuku,
  • Stavu vaší kůže,
  • Stavu vašich svalů atd.

Po stanovení diagnózy může lékař zvolit jednu ze tří technik.

Izolovaná liposukce břicha

Je určena pro osoby s dobrým tonusem břišních svalů. Jedná se o pacienty, kteří jsou ještě mladí. Kůže ještě není postižena změnami nebo striemi. Liposukce je proto dostatečná k obnovení dokonalého břicha.

Miniabdominoplastika

Pokud chirurg zjistí nadbytečnou kůži na podbřišku, může se rozhodnout provést mini-abdominoplastiku. Tato operace zahrnuje liposukci břicha. Kůže je poté lokálně odstraněna.

Kompletní abdominoplastika

Ta je nutná při větších změnách na břiše, jako je ztráta tonusu, pokročilé roztažení kůže, změna břicha apod. Lékař provede kompletní operaci.

Operace probíhá v několika fázích:

  • Liposukce v oblasti břicha k odstranění tukové hmoty,
  • Odstranění přebytečné tkáně,
  • Zpevnění břišních svalů,
  • Odstranění kožní tkáně,
  • Změna polohy pupku atd.

Jaký je profil ideálního kandidáta na tuto operaci?

Tento typ operace je vyhrazen pro osoby, které splňují následující podmínky:

  • Starší 18 let,
  • Mají stabilní hmotnost,
  • V dobrém zdravotním stavu.

Tento typ operace mohou podstoupit i ženy po těhotenství, ať už jste rodily císařským řezem nebo vaginálním porodem. V tomto případě je operace břicha lepší alternativou k liposukci.

Jak operace probíhá?

Před podstoupením operace se pacient musí zúčastnit pooperační konzultace. Ta je pro pacienty příležitostí probrat své motivace a očekávání. Břicho se může stát nevzhledným v důsledku hormonální nerovnováhy, změny hmotnosti nebo menopauzy.

Plastický chirurg provede lékařské vyšetření. Zkoumá řadu parametrů, jako je objem tuku v dané oblasti, morfologické údaje, tonus břišního svalového pásu atd.

Před operací se musíte řídit pokyny lékaře:

  • Měsíc před operacípřestaňte kouřit: kouření může zpomalit proces hojení;
  • Přestaňte užívat perorální antikoncepci, pokud trpíte problémy se srážlivostí krve;
  • 10 dní před operací je zakázáno užívat aspirin;
  • Mladý člověk by neměl jíst ani pít déle než 6 hodin před operací;
  • Dezinfekce kůže.

Operace se často provádí v celkové anestezii. Ve vzácných případech může lékař nabídnout epidurální anestezii. Budete hospitalizováni po dobu nejméně 24 hodin.

Po dobu dvou dnů musíte také nosit pooperační obvaz. Ten je poté na jeden až dva měsíce nahrazen podpůrným pásem. Stehy zmizí po dvou týdnech.

Opatření po operaci

Po operaci vznikají dva typy jizev:

  • První je svislá a vede až k stydké kosti. Je výsledkem odstranění přebytečné kůže,
  • Druhá je kruhová a leží kolem pupku.

Jizvy dozrají do 12 měsíců od operace. Trvale zmizí po dvou letech. Během této doby byste se měli v této oblasti vyhýbat pobytu na slunci.

Při fyzické námaze můžete pociťovat bolest. Tuto bolest však mohou zmírnit léky proti bolesti. Před operací si naplánujte 7 až 30 dní dovolené. Tak budete dostatečně v pořádku, abyste se mohli vrátit do práce.

Kolik stojí abdominoplastika ve Španělsku?

Průměrné náklady na abdominoplastiku se ve Španělsku pohybují mezi 3 500 a 5 200 EUR. Váš konečný účet bude záviset na kvalitě péče, délce operace, typu operace a poplatcích klinice a anesteziologovi.

coordinatrice à Istanbul

Proč si pro abdominoplastiku vybrat Španělsko?

Cena je prvním argumentem, který pacienti, kteří se do Španělska vydají, uvádějí. V případě kosmetické chirurgie tato země vyniká především kvalitou svých služeb. S rozvojem lékařské turistiky přizpůsobují cestovní kanceláře svou nabídku tomuto typu klientely.

Pokud tedy chcete podstoupit operaci v této destinaci, je nejlepší jet přímo přes specializovanou agenturu. Ta se postará o váš transfer z letiště do hotelu. Agentura nabízí také pooperační podporu.


Pokud si nevíte rady s výběrem, můžeme vám pomoci, aby vaše operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️