Invisalign v Tunisku

cena invisalign tunisie 1
Napsal Manuella

Vše, co potřebujete vědět o invisalignu v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšný invisalign v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje oInvisalign v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných lékařů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena invisalignu v Tunisku

Průměrná cena invisalignu v Tunisku v Tunisu je 2 000 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1 600 do 2 400 eur.

PostupCena Tunisko
Invisalign2000 €

Co je Invisalign?

Přestože víte, jaké výhody mohou mít rovnátka pro vaše sebevědomí a dlouhodobé zdraví zubů, možná se stydíte mít ústa plná kovu.

Alternativou k fixním kovovým rovnátkům je Invisalign v Tunisku, který však může být mnohem dražší. Abyste ušetřili, možná budete chtít zjistit, zda je možné získat levné rovnátka Invisalign.

Co byste měli vědět, než se rozhodnete pro Invisalign

Než se rozhodnete mezi Invisalign v Tunisku a kovovými rovnátky, je nezbytné znát hlavní rozdíly. Jedním z významných rozdílů je samozřejmě to, že rovnátka Invisalign jsou průhledná a pro ostatní prakticky nepostřehnutelná.

Mějte však na paměti, že někteří pacienti s Invisalign potřebují na zubech rovnátka, která mohou být viditelná. Ačkoli ortodontisté vyrábějí tyto kompozitní rovnátka tak, aby odpovídala barvě vašich zubů, mohou být viditelná v závislosti na tom, kde jsou v ústech umístěna.

Další výhodou systému Invisalign je, že vyžaduje méně návštěv chirurgů. Během první návštěvy vám ortodontista vysvětlí, jak Invisalign používat, a dá vám několik sad průhledných rovnátek, které si budete sami v určitých termínech měnit.

To je sice výhoda, ale znamená to, že budete muset být aktivní a zajistit, abyste udělali vše potřebné pro úspěch léčby.

Budete také muset zajistit, abyste Invisalign nosili 20-22 hodin denně. To znamená, že nebudete celé hodiny popíjet čaj, dlouze obědvat s přáteli a pak si vychutnávat láhev oblíbeného vína při sledování televize.

Pokud všechny tyto činnosti děláte během jednoho dne, budete pravděpodobně nosit rovnátka méně než 20 hodin, což bude narušovat vaši léčbu.

Cena rovnátek Invisalign

Cena rovnátek Invisalign se u jednotlivých pacientů liší a závisí na faktorech, jako je délka a složitost léčby. Pacienti se systémem Invisalign potřebují několik plastových rovnátek, pro každou fázi léčby jedno, která postupně posouvají polohu zubů. Pokud je vaše léčba složitá, budete pravděpodobně potřebovat několik zásobníků, abyste posunuli zuby do požadované polohy.

Aby bylo možné naplánovat léčbu Invisalign od začátku do konce, je třeba pořídit rentgenové snímky a skeny vašich úst. Tyto skeny se poté odešlou do laboratoře, kde se pomocí 3D tisku vyrobí individuální rovnátka.

Náklady na laboratoř samozřejmě zvyšují cenu léčby, zejména pokud potřebujete velký počet stavítek.

Levná alternativa k Invisalignu

Pokud je cena Invisalignu pro váš rozpočet příliš vysoká, existuje mnoho alternativ k Invisalignu. Jednou z těchto alternativ jsou kovová rovnátka, která bývají levnější než neviditelné rovnátka.

Pokud se kovových rovnátek bojíte jen kvůli tomu, jak vypadají, mějte na paměti, že nikdy nebyla lepší doba pro nošení rovnátek. Kvůli Covidu si většina z nás zakrývá ústa maskami, takže není možné poznat, zda někdo rovnátka má, nebo ne.

Pokud nosíte masku na veřejnosti, možná se nevyplatí utrácet za Invisalign peníze navíc, protože si nikdo nevšimne vašich kovových rovnátek.

Pokud není sebekázeň vaší silnou stránkou, mohou pro vás být kovová rovnátka lepší volbou bez ohledu na cenu, protože se nosí 24 hodin denně.

Nebudete muset počítat, kolik hodin denně jste je nosili, a nebudete se muset obávat jejich ztráty. Navíc vás ortodontista uvidí přibližně jednou za měsíc, aby provedl potřebné úpravy drátků.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️